....................................Domov .............................Nechty ............................Kozmetika.........................Makeup............................Random

piatok 23. decembra 2016

Balea - sprchový+telový krém

Ahojte! Dneska vám prinášam niečo ,čo som dostala od mojej drahej kamošky k Vianociam  a musela som sa svami o to podeliť ešte pred Vianocami .  Neviem, či to vedela alebo nevedela, ale milujem sprcháče balea od dm-ky :) A teda tento rok ma potešila limitovaným balíčkom od BALEI v ktorom sa nachádzal sprchový gél, telové mlieko a hubka do sprchy !
Milujem limitované veci a touto baleou to naozaj trafili tentokrát! Určite viacerý poznáte tento sprchový gél , je ich viac druhov , ja som ich už asi všetky skúsila a neviem s nimi prestať! Sú neskutočné! Tento balíček má krásne balenie , prepáčte to som vám nevedela odfotiť už , ale v krásnej krabičke to bolo zabalené ,kde sa nachádzali tieto tri produkty, nielenže tie produkty maju dobré vône ,ale už len to balenie vás očarí !Sprchový som ešte neskušala ale krém som si hneď musela vyskúšať a môžem vám povedať ,že aj po niekoľkých hodinách som ho na sebe cítila , pokožku som mala príjemnú hebkú a čo je najhlavnejšie pleť mi ju rýchlo vsiakla čiže som ju nemala vôbec lepkavú!Myslím si ,že je to výborný nápad ako darček , viem, že už len jeden deň do Vianoc ale ak náhodou ste natom tak zúfalo ,že ešte pre niekoho nemáte alebo chcete nejaký darček doplniť niečím, toto je výborný výber, nájdete ho v každej dm drogéri a myslím si ,že aj po Vianociach ! Môžem vám ho len a len odporúčať! :)

štvrtok 22. decembra 2016

SHE- nail polish - 300

Ahojte toto krásne vianočné ráno ! :) dúfam, že si Vianoce užívate minimálne tak super ako ja !  Keďže máme vianoce a ako vieme my baby ľúbime sa aj vianočne obliekať , myslím tým vianočné farby, krásne líčenie, a takisto nemôžu chýbať ani krásne nalakované nechty. Väčšina dievčat ľúbi červenú farbu na vianoce ,keďže tá je taká pravá vianočná, no ja som si tento rok vybral túto krásnu bodovo, vínovú ! :) Ide o lak na nechty od značky  "SHE gel-like´n ultra stay nail polish" ! :)


Tento lak mám už riadne otestovaný a môžem vám na isto povedať ,že má krásnu intenzívnu farbu , na nechtoch vydrží aj týždeň kým začne na konci nechtov schádzať ako u väčšine lakov :) Som s ním naozaj spokojná a myslím si, že na Vianoce je to výborný výber ak be ste chceli niečo iné na nechty ako červenú (ja som si kupila už aj iné farby z tohoto druhu SHE lakov potom vám ukážem)! :)



streda 21. decembra 2016

♥ Viedeň ♥



Ahojte, myslela som ,že vám prinesiem pár záberov z môjho včerajšieho dňa. včerajší deň som strávila v krásnej predvianočnej Viedni ! Keďže Vianoce sú za dverami a bohužial Ježiško potrebuje spoluprácu ohľadom nakupovania darčekov, myslela som že Viedeň by na to bola ideálna.


 Milujem predvianočnu atmosféru vo Viedni , milióny svetielok všade kde si to len predstaviť vieme, krásne vyzdobené stromy a o vianočných trhoch ani nehovorím ,tie nesklamali ani tento rok ! :) teplý punč, vysvietené stánky , zima až mi odmrzli všetky časti tela ,no to najväčšie prekvapením bolo , že nám tak snežilo ,že som toľko  snehu nevidela už poriadne dlho ! :)


Čiže vianočná atmosféra bola 100% splnená ! :) Milujem túto atmosféru, milujem tam byť ,milujem to tam všetko takto na Vianoce ! Ah dúfam že si pomaly zvyknete nato ,že som Vianocami posadnutá :D ;) Dnešný článok je trošku kratší ,keďže som poriadne ochorela a nemám toľko síl, ale povedala som si, že ajtak kvôli tomu nemôžem nechať tento deň bez článku a ukážem vám ,že aj tento rok sú aké krásne viedenské trhy :) Vy ste už boli tento rok vo Viedni ? chodievate pravidelne ?  Aj vy to tam tak milujete ?



pondelok 19. decembra 2016

Revalid

Ahojte! Tentokrát vám prinášam niečo na vaše vlásky . Ide o šampón „Revalid“ (250ml). Tento šampón sa ku mne dostal ,keď som mala obdobie ,keď moje vlasy boli veľmi zničené a potrebovali poriadnu výživu. Hľadala som na viacerých miestach niečo lepšie a kvalitnejšie čo mojim vlasom naozaj pomôže. Existuje veľa šampónov pri ktorých vám zaručujú ,že po prvom týždni budete mať vlasy na nespoznanie. No veľakrát to tak vôbec nie je a človek zbytočne minie peniaze na niečo ,čo mu vlastne ani nepomáha. No vtedy som sa rozhodla pre Revalid . Revalid som nepoužívala úplne prvýkrát , používala som ho už aj pred niekoľkými rokmi ,kedy som mala s vlasmi naozaj veľké problémy  a revalid bolo to čo mi pomohlo. A teda ani tentokrát ma nesklamal. Počula som aj to že niekomu vôbec revalid nepomáha na vlasy, samozrejme, že sa také stáva, pretože nemáme všetci rovnaké vlasy, ale myslím si že tento produkt z 10 ľudí 6tim určite pomôže. Po umytí som mala vlasy neskutočne hebké a po asi 2 týždňoch som si všimla , že vypadávanie vlasov začalo byť pre mňa neznámym. Dám vám aj takú menšiu radu , potom ako som si šampón riadne vmasírovala do vlasov nechala som si ju na vlasoch 3-4 minúty a až potom som si ju zmyla z vlasov ,aby to malo lepší efekt. Revalid si viete zakúpiť v lekárniach a taktiež aj v niektorých drogériách. :)