....................................Domov .............................Nechty ............................Kozmetika.........................Makeup............................Random

piatok 9. decembra 2016

CHRISTMAS TIME

Ahojte, dnešný článok bude skôr taký kecací, kludne si zoberte teplý čaj a niečo sladké ,a pustite sa do čítania. Ďalšiu vec ktorú o mne budete vedieť je, že milujem Vianoce a všetko, všetko spoločné sním, občas sa cítim jak posadnutá Vianocami. Ale počkať? Kto vlastne neľúbi Vianoce? Ja osobne už od začiatku novembra sa cítim jak malé dieťa ,pretože sa neviem dočkať Vianoc, atmosféra, typické vône Vianoc, no nič to na svete nenahradí si myslím.
Trojuholníky a hviezdy svietiace v oknách, trblietavé stromčeky ktoré robia neskutočnú atmosféru doma, vôňa vianočných perníkov a sviečok, samozrejme ako viete. Vianoce majú proste niečo do seba , a to vie každý .Spraviť si horúci čaj , alebo kakao sadnúť si pred telku , dať si na seba teplý župan, vianočné teplé papučky ,sadnúť si pred telku kde nonstop idú vianočné rozprávky a filmy ,no tento pocit je to, prečo sú Vianoce tak úžasné a prečo sa ich tak strašne nevieme nikdy dočkať! Pre niekoho je otravné sa pozrieť na internet počas Vianoc preto, že je každý pobláznený vianočnými príspevkami, hudbami, obrázkami ale myslím si , že niekedy aj to padne dobre ,že si každú chvíľku uvedomuješ že sú Vianoce , pretože priznajme sa že z radosti z Vianoc sa proste dlho nedá vyrásť :P Potom nastávajú typické depresívne stavy , keď sa blíži 24. December a človek si uvedomí ,že ešte ani nezačal s vianočným nakupovaním , a na poslednú chvíľu musí pobehať všetky obchody sveta ,pretože ho nič práve nenapadne ,čo by bolo pre koho to najvhodnejšie kúpiť . Áno , asi viete o čom hovorím.Potom príde 23.december kedy všetci spomíname nato , aké to bolo keď sme boli deťmi, 23 december bol už ako keby štedrý večer, nevedeli sme sa dočkať rána, kedy sa pozrieme pod Vianočný stromček a tam nájdeme kopu darčekov obalených vo vianočných baliacich papieroch. Večer sme nevedeli zaspať pretože sme boli plný adrenalínu čo nám Ježiško donesie z toho čo sme mu napísali.
Áno boli aj takéto časy, a o to krajšie sa na ne spomína teraz. Potom si uvedomíme že vlastne už je to dobrých pár rokov dozadu a takisto sa nevieme dočkať Vianoc , len stým rozdielom že nám už nejde ani o tie darčeky ale to ten pokoj, lásku, a o to ,že môžeme byť cez Vianoce celá rodina pokope a ľúbiť sa navzájom.  Potom príde štedrý večer a vy si uvedomíte ako je vám dobre , že vám nič nechýba ,že ste vďačný zato ,čo máte pretože máte všetko čo k Vianociam patrí, rodina, zdravie, vianočná atmosféra ,kráľovské jedlo(haha áno aj to) a prajete si aby boli Vianoce po celý rok.

štvrtok 8. decembra 2016

Luxe - kompaktný púder

Ahojte ! Dneska som sa vám konečne rozhodla priniesť niečo zo sveta líčenia. Bude to od Avoncosmetics  a to je Luxe kompaktný púder. Tí čo poznáte Avon určite poznáte aj túto značku Luxe, je to kozmetika dá sa povedať, že cenovo je trošku drahšia alebo skor taký stred, (ako pre koho) ale kvalita je zaručene dobrá to vám môžem povedať ! J  Ja osobne mám „medium silk“ odtieň . Púder je je obohatený o výťažok z bieleho zafíru je krásne pigmetovaný a má perfektné ľahké krytie

Veľmi jednoducho  sa nanáša pomocou tzv. hubky ktorá je originálne k tomu ,čiže nie je problém ju hocikde nečakane vybrať z tašky a upraviť sa. Ale Hlavne s mierou , púder má síce ako som povedala ľahké krytie, ale hubka nanáša možno viac púdru ako by mala , preto si treba dávať pozor nieže sa dopracujete ktomu že si budete pripadať ako porcelánová bábika J


Mňa osobne zaujal aj vonkajší obal alebo jak by som to povedala. Je to krásny luxusný zrkadlový povrch ako vždy , ktorý je podľa mňa fantastický.




streda 7. decembra 2016

Catrice- allround concealer palette

Čaute !  Dnes som vám priniesla niečo , čo možno viacerý poznáte a je to produkt od značky „CATRICEcosmetics“. Je to akoby som povedala , taká drogérková značka s ktorou sa stretávate , vy baby, určite minimálne raz za týždeň, keď vojdete do nejakej drogérie. Dnes vám napíšem o „Allround CONCEALER palette“. Táto paletka obsahuje viac druhov korektorov. Ako vidíte obsahuje 6 druhov farieb . Bledozelená , slúži na oblasti tváre kde máte nejaké začervenanie , alebo na hocijakú časť tváre, kde je vaša pleť červenšia , ako napríklad v oblasti nosa. Červená farba slúži pod oči, aby vám zakryla kruhy pod očami a aby ste získali ako keby takú rovnováhu pleti pred nanesením zosvetľovacieho korektoru . Potom tam máme hnedú farbu , ktorú môžeme použiť napríklad aj na kontúrovanie tváre , ale myslím si že to zaberá iba u ľudí s bledšou pleťou, keďže to nie je až taká silná hnedá po nanesení na tvár . A poslednými dvoma farbami sú korektory, ktoré sa používajú pod oči na zosvetlenie  a na miesta, kde chceme trošku zvýrazniť (rozjasniť) tvár, ktorú farbu si vyberiete , bledšiu či tmavšiu, je to na vás a podľa toho ktorá vám k pleti viac ide. 
 Tieto korektory majú príjemnú krémovú textúru, jednou nevýhodou je že treba  s ňou strašne opatrne pracovať , nepoužívať štetec ale pekné prstom natľapkávať na dané miesto ,inak sa vám farba nanosí do drobných vrások na tvári a tým pádom vám ich aj zvýrazní . Ja túto paletku používam väčšinou pri nejakých väčších príležitostiach ,keď si chcem dokonalejšie upraviť tvár a chybičky ,a vtedy väčšinou využijem skoro všetky farby z paletky. Ale myslím si, že je to veľmi praktické a dobré mať v každej kozmetickej taštičke. J


Vy tiež máte túto paletku ? ste s ňou spokojné? :)

pondelok 5. decembra 2016

Avéne cleanance micellar water

Ahojte, tentokrát vám prinášam môj najväčší favorit z kozmetiky na tvár. Ide o „Avéne cleanance micellar water “(400ml). Mám síce veľa obľúbených produktov od rôznych značiek na tvár, ale táto micelárna voda je pre mňa zázrak. Ku mne sa dostala, keď som mala väčšie problémy s čelom kvôli vyrážkam. Skúšala som rôzne značky , ale nič mi nepomáhalo, človek si potom povie ,že možno ak skúsi niečo drahšie ,tak by to malo pomôcť, lenže aj tak mi nič nepomáhalo , skôr mi to čelo iba zhoršovalo. Potom mi raz jedna pani odporúčila Avéne značku , vtedy som o nej prvýkrát počula. Hneď jak som prišla domov ,pozrela som si to na internete a zistila som že majú široký výber produktov. Tak som tomu dala šancu a musím povedať bol a je tým jediným produktom ktorý mi pomohol a pomáha. Neskutočne hydratuje a vyživuje pokožku. Používam ju každý deň keďže tak dôkladne hydratuje tvár, nepotrebujem ani krém ,lebo po nej mám pokožku ako po nakrémovaní. Keďže je to micelárna voda , používa sa aj na odstraňovanie make-upu a nečistôt , no ja ju používam aj ako tonikum, čiže si ňou aj raz počas dňa pretriem tvárJ Avéne patrí medzi drahšiu ale predsa celkom dostupnú kozmetiku , a ja vám ju viem len a len odporúčiť ! 

nedeľa 4. decembra 2016

Avon čistiaca kefka



Ahojte, prinášam vám jednu extra dobrú vec , ktorá súvisí aj s predchádzajúcim článkom (TU si vieš pozrieť článok). Prinášam vám „Avon čistiacu kefku“. Preto som povedala ,že to súvisí aj s predchádzajúcim článkom ,lebo pomocou tohoto prístroja si čistím tvár s nutra effects čistiacou penou. Táto kefka ,ako vidíte sa skladá z dvoch hlavičiek a prístroja, ktorý si viete pohodlne chytiť do ruky a krásne si prečistiť tvár. Jedna hlavička sa používa na hlbšie prečistenie tváre a druhá na pohodlné prečistenie (premasírovanie) tváre. Ja väčšinou používam tú ružovú hlavičku, pretože aj tá krásne prečistí pleť od pozostatkov z celodenného make-upu  , a bielu hlavičku používam len raz do týždňa ,aby som si hlbšie prečistila tvár ,pretože má drsnejšie štetinky , ale je to na vás akú pleť máte a ktorá hlavička vám viac vyhovuje.  Taktiež pod hlavičkou sa nachádza malý gombík s ktorým si viete nastaviť dve rýchlosti ,akou sa vám hlavička bude otáčať. Neviem o tom ,že by kefka bola  100% vodeodolná ale kľudne ju môžete chytiť mokrými rukami alebo používať počas sprchy , ja som ju tak tiež používala a nič sa jej nestalo.

Je pravda že existujú takéto oveľa kvalitnejšie kefky ,ale myslím si ,že ten ,kto si nepotrpí len na drahšie značky tak mu 100% postačí aj táto kefka od Avonu. Ja by som ju obodovala z 10 bodov na 7. Vy by ste si vyskúšali túto kefku ? či ju už máte ? aké stým máte skúsenosti? alebo máte od nejakej inej značky ?

Avon-Nutraeffects čistiaca pena

Krásné predpoludnie vám prajem!  Ja vám tentokrát prinášam ďalší produkt,  rozmýšľala som, čo by som vám ako ďalšie pridala a tak som si povedala ,že vám tento krát pridám niečo zo starostlivosti o pleť a tak som sa rozhodla pre môj jeden veľký favorit a to je „Nutraeffects“ čistiaca pena  od Avonu . Túto čistiacu penu som si zaobstarala asi pred dvoma mesiacmi. Dlho som rozmýšľala, čo bude ten najlepší výber pre moju pokožku , keď som uvidela túto čistiacu penu v katalógu od Avonu , povedala som si ,že to vyskúšam a myslím si ,že nutraeffects ako značka je veľmi dobrá a kvalitná a to sa mi len potvrdilo hneď, ako som ju prvé dva týždne používala.Moja pleť je skor zmiešaný typ ale čelo mi jednoznačne táto pena perfektne zmatnila. Samozrejme neznamená, že ak mojej pokožke to vyhovovalo ,bude aj vašej , treba všetko vyskúšať aspoň na ten týždeň a ukáže sa či je to pre vašu pokožku dobré alebo nie. No ja som stým spokojná veľmi, až natoľko ,že už som si kúpila aj ďalšiu.


Pozitíva tejto čistiacej peny :
-dokonale odstráni pozostatok make-upu na vašej tvári
-vaša pokožka má po jej použití matný vzhľad
-čistí pleť dôkladne do hĺbky